Despre

Sa facem cunostinta

Studioul foto al lui Nicu este nou deschis, la începutul anului 2022, ceea ce îl face plin de entuziasm și dornic de afirmare. Acesta aparține fotografului Nicu Buculei care are experiență de peste 10 ani în domeniul fotografiei artistice și comerciale.

fotografie de studio

 Servicii

Ce, cum, când

  • Fotografie de studio

    Ca orice studio foto, putem face orice fel de fotografii doriți: fotografie de portret, fotografie de familie, fotografie de copii, fotografie corporate, fotografie budoir, fotografie pentru ocazii speciale și nu numai.

  • Închiriere studio

    Pentru fotografi care nu au acces la propriul studio și doresc să "împrumute" unul, putem găsi o soluție. Studioul este localizat în cartierul Titan din București, accesibil ușor și cu metroul.

  • Și nu numai în studio

    Desigur că aici este pagina unui studio foto, dar în funcție de nevoile dumneavoastră putem face fotografie de eveniment, fotografie în locație, fotografie în exterior. Dacă se poate fotografia, probabil că o putem face.

 Contact

Sa luam legatura

contact

Vreți o ședință foto în studio? Vreți să închiriați studioul? Vreți alt fel de servicii foto? Mă puteți contacta prin formularul de mai jos, prin email contact@mybeautifulevent.com, la telefon 0734.355.499, sau prin retelele sociale Facebook ori Instagram.

Formular de contact